Gransnet forums

Chat

Anyone else having problems?

(19 Posts)
sunseeker Tue 20-Aug-19 11:48:38

I find I can't "save" the last post in a thread. When I go onto a thread I have to scroll through the whole thing. Is anyone else having this problem or is it just me?

dustyangel Tue 20-Aug-19 12:22:35

Yes me sunseeker, yesterday as well. We were having internet problems and had someone working on it so I put it down to that but it’s the same today.

dustyangel Tue 20-Aug-19 12:32:06

I have to sign back in every time I go off the site as well, it is driving me dotty and takes ages each time.

charliebrown Tue 20-Aug-19 12:40:52

I cannot save at the end either, it is annoying.

Nico97 Tue 20-Aug-19 12:44:53

I wasn't aware that you could save the last post ? Can you let me know how it's done please ? TIA 😀

sunseeker Tue 20-Aug-19 12:57:59

If you hover over the bottom right hand corner of a post the word "bookmark" appears, you click on that and the word changes to "saved", the next time you go onto that thread you are taken to that last post - or at least it used to!

DanniRae Tue 20-Aug-19 13:28:46

I can't 'bookmark' last posts either and I miss it!

sunseeker Tue 20-Aug-19 13:32:25

As several of us seem to be having the problem I have reported it to GNHQ - hope it is back soon

nanaK54 Tue 20-Aug-19 13:33:53

Oh yes me too, thanks for raising this

EllanVannin Tue 20-Aug-19 14:41:09

I keep having to highlight the " privacy " dialogue as it keeps appearing from nowhere.

humptydumpty Tue 20-Aug-19 14:44:10

All of thjis is a complete mystery to me.. I access GN thrpough a PC and can't see any of the options mentioned above, just, above each post, 'add comment', 'report' and 'private message'

M0nica Tue 20-Aug-19 14:44:30

Some of my posts haven't been posted. I come back on the thread several hours later to see if there are any comments on what I have posted - and there is no post to comment on.

BlueBelle Tue 20-Aug-19 16:07:25

I never knew about this bookmark thingy I ve hovered, but nothing happens

I read a couple of threads I thought I had posted in monica but I didn’t see my post so thought I must have been mistaken

ZoeGransnet (GNHQ) Tue 20-Aug-19 17:25:00

Hi everyone

Thanks for letting us know about this. We'll look into this issue and let you know when we have a fix for it. Thanks!

Parsley3 Tue 20-Aug-19 17:38:49

I am having to sign in every time too despite ticking the remember me box.

Nico97 Wed 21-Aug-19 14:25:50

Many thanks Sunseeker

Bathsheba Wed 21-Aug-19 14:28:43

I did raise this issue under "Site Stuff" on Monday and reported it to GNHQ. Glad they're now onto it.

GabriellaG54 Wed 21-Aug-19 14:52:13

It works on my Samsung S7 Edge

shysal Wed 21-Aug-19 16:04:29

It is working again now, I have thanked the Tech team.